Zonnebril trends 2023: 4 zomerzoete trends voor jouw nieuwe zonnebril

Halló zomer! De tijd van terrasjes met vrienden, héérlijke zonvakanties en lekker luieren in de tuinstoel. Mét een coole zonnebril op je gezicht, natuurlijk. Want je ogen beschermen tegen de zon, da’s een natuurlijke reflex.

Je zonnebril draagt zorg voor je ogen – maar ook voor je stijl. Wij zetten dé coolste zonnebril trends voor 2023 voor jou op een rijtje. Zo maak je de keuze die écht bij je past. En schitter je mee met het seizoen.

4 zonnebril trends in 2023

  1. Hippe en luchtige metalen frames

Een elegante en subtiel metalen frame is een heerlijk minimalistische trend voor de zomer van 2023. Deze stijl zorgt voor een instant coole look, zeker met glazen in een opvallende en organische vorm.

  1. Breng kleur in je glazen

Speelse en kleurrijke monturen? Tuurlijk! Maar wat dacht je van opgewekt gekleurde glazen die je hele gezicht doen oplichten? Oranje en gele brilglazen zijn hot in 2023. Doe jij mee?

  1. Het leven is aan de sportivo’s 

2023 wordt hét seizoen van de sport-mode cross-over. Zonnebrillen met een extra sportieve uitstraling springen meteen in het oog. Denk aan een racer zonnebril, geïnspireerd op de typische wielrennerszonnebril.

  1. Maak een statement

Statementbrillen blijven onze favoriete zonnebrillen. Opvallende steentjes en kristallen of felle kleuren en unieke materialen. Kortom, er is voor iedereen een eyecatcher voor jouw eyes. Welke statement kies jij?

De nieuwste collectie en trends ontdek je bij ons

Op zoek naar prachtige exemplaren die de zonnebrillentrends van 2023 volgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in de winkel, selecteer jouw favoriete monturen en probeer ze uit!